Aanstaand weekend: bomvolle Carpsquare Belgium in Mechelen (B)

4100
26 feb 2015

Komend weekend wordt in de Nekkerhal van Mechelen (B) de tweede editie van Carpsquare Belgium gehouden. Naar deze hengelsportbeurs over karpervissen wordt door veel Belgische (en Nederlandse) sport- en recreatievissers reikhalzend uitgekeken, want hij markeert de onofficiële opening van het karperseizoen en velen staan na de winterperiode weer te trappelen om de hengels uit te gooien.

Op een beursvloer van 6.000 m² zullen circa zestig standhouders het publiek tonen waar karpervissen voor staat. Organisator DRT Events verwacht veel enthousiaste sport- en recreatievissers op deze zaterdag 28 februari en zondag 1 maart en raadt bezoekers aan om online hun tickets te kopen vanwege de verwachte drukte.

De beursvloer in de Nekkerhal is ideaal voor Carpsquare. Er is voldoende ruimte voor alles en het programma biedt veel afwisseling en ook tijd voor ontspanning, eten en drinken. De standhouders hebben grote plannen en zullen het publiek de nodige verrassingen voorschotelen. Inspiratie, lering en vermaak is er genoeg te vinden aan de stands, zeker en vooral bij de vertrouwde leden van de Vereniging van Belgische Karpervissers (VBK).

Allerhande informatie staat de bezoeker te wachten en de bomvolle stands tonen materialen zoals prachtige carbonhengels, sterke molens, rodpods en bivvy’s; bovendien zijn er demonstraties, nieuwe 2015 producten, lezingen en indrukwekkende foto’s van 50- en 60 pond zware karpers bij met name de karperreisbureaus. Veel bezoekers zullen de beurs benutten om bij de aanwezige winkelierstands hun materialen aan te vullen en vers voer (boilies, pellets, tijgernoten) in te slaan voor het nieuwe seizoen.

De doe-het-zelvers die zelf boilies maken, kunnen alle losse ingrediënten zoals mixen, flavours en attractors inslaan om hun eigen unieke aasjes te draaien met behulp van boilieplanken, boiliespuiten of frituurpannen. Wist u trouwens dat vorig jaar een karper met een recordbrekend gewicht van 82 pond werd gevangen in België? Het geeft maar weer aan waar België momenteel staat in de karperwereld!

Met de ervaring in het achterhoofd van succesvolle hengelsportbeurzen in Utrecht kijkt organisator DRT Events met vertrouwen uit naar Carpsquare Belgium. “Bij de eerste editie was het enthousiasme al merkbaar,” aldus Dirk Drent, “en een tweede editie van deze karperbeurs in België was eigenlijk onvermijdelijk.”

Het is Drent gelukt om belangrijke groothandels, merken en winkeliers naar de Nekkerhal te krijgen. Hiermee krijgt het publiek waar voor zijn geld en kan men het complete scala aan karpergerelateerde materialen en diensten in volle glorie aanschouwen. De bezoekers wordt aangeraden om tijdig plaats te nemen bij de lezingen, die dit keer worden gehouden door Peter Vlasveld, Piet Vogel, Mario Gijbels en Michiel Pilaar.

Standhouders, organisatie en vrijwilligers staan klaar om het publiek te ontvangen in gastvrij Mechelen op Carpsquare Belgium. Een niet te missen beurs voor de karpervisser, dus kom dat zien!

Details op een rij:

  • Waar: Nekkerhal Mechelen.
  • Wanneer: 28 februari & 1 maart 2015.
  • Openingstijden: dagelijks 10:00 -17:00 uur.
  • Entree: € 9,- p.p. aan de kassa (alleen tegen contante betaling, niet via bankcontact/pinnen). U kunt online uw tickets bestellen voor €6,50 + servicekosten via www.carpsquare.be/nl/online-ticket
  • Kijk voor de standhouderslijst op www.carpsquare.be/nl/deelnemers
  • Kijk voor het laatste beursnieuws ook op Facebook (Carpsquare) en Twitter!
  • Route en adres: De Nekkerhal ligt even buiten de binnenring rond het Mechelse stadscentrum, aan de N 15 richting Heist op den Berg/Bonheiden. Adres: Borcht 1, 2800 Mechelen (België).
Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.