Nog 3 dagen tot Visma!

4613
03 mrt 2015

Aanstaande vrijdag start de 47e editie van Visma. Ahoy Rotterdam staat dan 3 dagen in het teken van hengelsport. Zorg dat je er bij bent en bestel nu voordelig online je kaarten! Je krijgt dan € 1,00 korting op een toegangskaart en € 2,75 korting op een parkeerkaart (excl. transactiekosten).

Klik hier om kaarten te kopen. Kinderen t/m 13 jaar hebben gratis toegang (onder begeleiding van een betalende volwassene). Voor meer informatie over tarieven en openingstijden ga je naar www.visma.nl

Speciaal voor kids: De Stekkie Kids Route

Speciaal voor alle kinderen is er de Stekkie Kids Route waarmee je een leuk cadeautje kunt verdienen. Met de Stekkie Kids Route kun je op ontdekkingstocht langs diverse exposanten. Je haalt de plattegrond bij de ingang! De route eindigt op het jeugdplein van Sportvisserij Nederland. Op de stand van Sportvisserij Nederland kun je natuurlijk ook op de foto met Ed Stoop en Marco Kraal. Alle kinderen t/m 13 jaar hebben gratis toegang tot de beurs (onder begeleiding van een betalende volwassene).

Programma Discovery Theater bekend

Enkele weken geleden werden bezoekers van Visma opgeroepen om zich aan te melden als spreker in het Discovery Theater. Diverse aanmeldingen kwamen binnen en de sprekers zijn inmiddels geselecteerd. Voor het volledige programma van sprekers ga je naar de website. Klik hier voor het programma.

Eén van de winnaars is Michael Aubry. Deze enthousiaste karpervisser vertelt je alles over zijn avonturen op Lac de Saint-Cassien. Je leert alles over tactiek, aasaanbieding, praktische weetjes en de meest recente reglementen. Maar ook hoe je je ervaringen in het buitenland kunt gebruiken om te vissen in Nederland of België. De presentatie wordt begeleid met veel beelden van zijn belevenissen van de laatste zes jaren. Hij presenteert op zaterdag en zondag van 14:00 – 15:00 uur.

Volg Visma online!

Vóór, tijdens en na Visma blijf je online makkelijk op de hoogte van alle ontwikkelingen. Like ons op Facebook en maak kans op mooie prijzen, vrijkaarten en op blijf op de hoogte van al het nieuws! Zo mis je niets en kun je eenvoudig met ons in contact komen. Bekijk ook de fragmenten van VismaTV op YouTube!

Let op: Kom je op zaterdag 7 maart en wil je zeker zijn van een parkeerplaats? Bestel dan zeker nu alvast tickets + een parkeerplaats. Er wordt namelijk drukte verwacht op de parkeerplaats van Ahoy in verband met European Superpull, dat plaatsvindt in het Sportpaleis van Ahoy.

Bron: Ahoy Rotterdam

Lees ook:

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.