Hét Visblad Online April 2015 (video)

3681
19 mrt 2015

Vanaf vandaag verschijnt het aprilnummer van Hét Visblad. Deze nieuwe editie staat weer bol van de gave en nuttige reportages. Tevens is dit de eerste editie van Hét Visblad nieuwe stijl: jouw lijfblad is in een geheel nieuw jasje gestoken!

First things first: de nieuwe aflevering van Visblad TV. Ed gaat deze maand op pad met snoekbaarsfanaat René Lunenburg. Rond Dordrecht proberen zij vanaf de kant snoekbaars te vangen met kunstaas. Als fotograaf Sander Boer op de valreep ook nog even meevist, wordt het helemaal een memorabele sessie.

Check hieronder de video:

Nieuwe rubrieken

Als je Hét Visblad openslaat, valt het bij de inhoudsopgave direct op dat er een aantal nieuwe rubrieken bij is gekomen. Zo geeft Sportvisserij Nederland in de opinierubriek Haring of Kuit haar visie op actuele onderwerpen binnen de hengelsport. En op de Servicepagina laten we zien welke producten en diensten Sportvisserij Nederland jou te bieden heeft. Verder zijn bij de restyling ook de vertrouwde rubrieken anders aangekleed en hier en daar aangevuld met nieuwe elementen.

Paternosterpraat en ‘bellybot’

Zeevisonderlijnen zijn er in alle soorten en maten. Nou kun je natuurlijk naar de hengelsportzaak voor een kant-en-klaar exemplaar, maar vis vangen aan zelf geknoopte onderlijnen is veel leuker. Ed Stoop zet in het zeevisartikel de meest gangbare paternosters voor je op een rijtje. Ook in de roofvisrubriek is het zout water wat de klok slaat. John Jagt laat op het Oostvoornse Meer zien dat je hier in de gesloten tijd voor kunstaas mooi vanuit de bellyboat en met shads op lappen van botten kunt vissen.

Rivierstekken ontdekken

In de karperrubriek zoeken we de oevers van de Lek op. Niet om te vissen, maar om stekken te ontdekken. Riviervisser Robert Preyer trekt er in het vroege voorjaar op uit om nieuwe plekken te vinden waar hij kans maakt om een machtige rivierkarper te vangen. Met de tips die hij je tijdens zijn verkenningstocht geeft moet jou dat ook gaan lukken. In het witvisartikel gaan we feedervissen met Frank van der Schaft. Ondanks dat de watertemperatuur in het vroege voorjaar vaak nog laag is, laat deze witviscrack zien dat je ook dan prima je visje kunt vangen.

Fototips

Als klap op de vuurpijl hebben we deze editie ook een artikel van Visbladfotograaf Sander Boer. Dat betekent geen lappen tekst, maar lekker veel beeld met daarbij
praktische fototips waar jij aan de waterkant je voordeel mee kunt doen. Met behulp van de twaalf tips van deze topfotograaf maak jij straks ook prachtige plaatjes van je vangsten en je vismaten. Uiteraard ontbreken ook de vaste rubrieken – Wist je dat?, Vis TV Backstage, Visnieuws, MijnVISmaat, Spraakwater, Vuurdoop, In de Markt en Wedstrijdvissen – niet in dit Visblad nieuwe stijl.

Abonnee worden?

Ben jij nog geen lid van Hét Visblad? Voor slechts € 11,95 per jaar ontvang je dit fraaie magazine iedere maand. Bovendien mag je als nieuwe abonnee ook nog een leuk welkomstcadeau uitkiezen. Klik hier om snel en eenvoudig een abonnement af te sluiten.



Er zijn geen gerelateerde berichten.
Labels

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.