Nationale Sportweek: grijp je kans!

7470
20 mrt 2015

Van zaterdag 18 april tot en met zaterdag 25 april 2015 vindt de Nationale Sportweek plaats. Dit evenement wordt jaarlijks georganiseerd door NOC*NSF om meer mensen kennis te laten maken met een sport die bij hen past. Een uitgelezen kans om je als vereniging te profileren en iedereen te laten zien hoe leuk sportvissen is!

Activiteiten Als hengelsportvereniging kun je tijdens de Nationale Sportweek activiteiten aan de waterkant organiseren, waarbij iedereen een hengel kan uitwerpen of mee kan doen aan een wedstrijd. Ook kun je ‘droge’ activiteiten organiseren, zoals het leren werpen met een werphengel of het zelf maken van onderlijnen. Op basisscholen kunnen in deze week vislessen worden gegeven.

Gratis materialen Als deelnemende vereniging kun je bij Sportvisserij Nederland gratis promotiemateriaal bestellen, waaronder een set werphengels en teilen. Om hiervan te profiteren meld je de activiteiten aan bij Gerwin Gerlach via dit mailadres.


Deelnemende gemeenten
Vorig jaar organiseerden 208 gemeenten een lokale Sportweek. De kans is dus groot dat jouw gemeente ook meedoet en je kunt meeliften met de activiteiten die in deze week worden georganiseerd. In dit infoblad lees je wat je als vereniging tijdens de Nationale Sportweek kunt doen en hoe je de verenigingsactiviteiten bij de gemeente kunt aanmelden.

Ik neem je mee! Het thema van de Nationale Sportweek is 'Ik neem je mee!'. De sinds dit jaar door Sportvisserij Nederland geïntroduceerde MeeVIStoestemming is in dit kader natuurlijk een schot in de roos! De Meevistoestemming is een schriftelijke toestemming voor één persoon om één dag gratis mee te mogen vissen met een VISpashouder. Lees er hier alles over.

Meer weten?Natuurlijk kun je op onze website veel meer lezen over de Nationale Sportweek. Klik hier en laat je inspireren om je als vereniging te laten zien tijdens de Nationale Sportweek!


Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.