Sportvisserij Vlaanderen: nieuwe naam, nieuwe stijl

3979
31 mrt 2015

Na het recente omtunen van het ledentijdschrift Hét Hengelblad naar het volwaardige en eigentijdse magazine HengelSport heeft de enige Vlaamse erkende overkoepelende hengelsportorganisatie de tweede fase van haar golf aan veranderingen op maandag 16 maart op de Algemene Vergadering te Sint-Niklaas unaniem goedgekeurd: de aloude benaming Vlaamse Vereniging van Hengelsport Verbonden V.V.H.V. vzw verdwijnt en maakt voortaan plaats voor het veel duidelijkere Sportvisserij Vlaanderen vzw.

Bij een nieuwe naam hoort een nieuwe huisstijl. Precies daarom werd in samenwerking met het Nederlandse communicatiebedrijf Publishing House een nieuw logo ontworpen dat we u door middel van dit persbericht met trots presenteren. Momenteel zijn wij druk in de weer deze overal kenbaar te maken en al onze communicatiemiddelen ter zake aan te passen. Graag doet Sportvisserij Vlaanderen een beroep op uw hulp om de naamswijziging verder te verspreiden.

Bereiken

Voorlopig kunt u Sportvisserij Vlaanderen nog bereiken op de gekende emailadressen eindigend op @vvhv.be, maar ondertussen zijn ook reeds de volgende nieuwe emailadressen actief:

In de marge van de Algemene Vergadering geven we ook even mee dat waarnemend voorzitter Jean Hendrix unaniem aanvaard werd als officieel voorzitter van Sportvisserij Vlaanderen, dat Patrick Bauwens, gekend als erevoorzitter V.B.K. vzw, door de AV unaniem aanvaard werd als kersverse Ondervoorzitter Zoet, dat Sportvisserij Vlaanderen in 2015 sterk zal investeren in haar werking en bijgevolg in de hengelsport in Vlaanderen en dat we op het einde van deze bijzonder drukke AV ook even van de gelegenheid gebruik gemaakt hebben om ons personeelslid Martine Cuelenaere die eind dit jaar na meer dan dertig trouwe dienstjaren in pensioen gaat in de bloemetjes te zetten.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide