Verslag 2e wedstrijd TC Zoet 2015

4163
26 apr 2015

De Nationale Topcompetitie Zoetwatervissen in het weekend 25-26 april 2015 van start gegaan aan het Beukerskanaal tussen Heerenbrug en brug Giethoorn Noord. In tegenstelling tot de eerste wedstrijd waarin iedereen vis had gevangen, waren er tijdens de tweede wedstrijd 2 deelnemers, die geen vis ter weging konden aanbieden. De vangsten waren beduidend minder dan tijdens de 1e wedstrijd en bestond hoofdzakelijk brasem, kloblei, pos en baars. Deze laatste soort moest uiteraard direct teruggezet worden.


De weersomstandigheden waren beide dagen nagenoeg hetzelfde: bewolkt, met af en toe regen en een temperatuur van ca. 14 graden. Wel stond er een behoorlijk wat wind. Gedurende de wedstrijd draaide de wind ook nog eens van richting.
Van de 156 licentiehouders, die zich hadden ingeschreven, hadden zich vier personen afgemeld. Drie van die vier plaatsen waren niet uitgezet.Tim
van den Berg behaalde bij de Junioren de 1e plaats met 1.460 gram. De tweede plaats was voor Johan Bakkernes met 750 gram en Roy Vaanholt werd derde met 530 gram.

Jeffrey Bakkernes ving net als tijdens de 1e wedstrijd de meeste vis (900 gram) bij de Beloften. Niek Koopmeiners werd 2e met 260 gram en de 3e plaats was voor Arjan Dikkema met 230 gram.

Bij de dames mocht zich Anja Groot zich ook vandaag weer dagwinnares noemen. Zij ving 3150 gram. De tweede plaats was voor Jaimy Altena  met 2410 gram en Ingeborg Audenaerd werd derde met 2300 gram.

Dagwinnaar bij de Veteranen werd Theo van Houts met 4420 gram. Theo Plegrim behaalde de tweede plaats met 4030 gram en George Wessels werd derde met 3090 gram (hij ontbreekt op de foto).

Bij de Senioren B had Meindert de Boer (vak G) de meeste vis. Hij ving 6600 gram. De tweede plaats was voor Jeroen van den Broek (vak H) met 2850 gram en Jos Jansen (vak H) werd wederom derde, maar nu met 2430 gram.

Theo Schillings (vak F) was de beste bij de Senioren A met 4640 gram. Wim Fuhler (vak E) behaalde de 2e plaats met 1810 gram en de 3e plaats was voor Foppe Bergsma (vak F) met 1840 gram.


De prijswinnaars ontvingen allen materiaalprijzen van Evezet Fishing en daarnaast kregen de nummers 1 t/m3 geldprijzen.

Deze uitslagen zijn nog officieus en worden officieel 8 dagen na plaatsing op internet, t.w. op woensdag 6 mei. Eventuele protesten dienen uiterlijk vrijdagmorgen 1 mei a.s. door Sportvisserij Nederland te zijn ontvangen (wedstrijden@sportvisserijnederland.nl of Postbus 162, 3720 AD Bilthoven.Klik hier voor de daguitslag Junioren (U18)
Klik hier voor de daguitslag Beloften (U23)
Klik hier voor de dagutislag Dames
Klik hier voor de daguitslag Veteranen
Klik hier voor de daguitslag Senioren A
Klik hier voor de daguitslag Senioren B

Klik hier voor de tussenstand Junioren (U18)
Klik hier voor de tussenstand Beloften (U23)
Klik hier voor de tussenstand Dames
Klik hier voor de tussenstand Veteranen
Klik hier voor de tussenstand Senioren A
Klik hier voor de tussenstand Senioren B

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide