Koninklijke onderscheidingen

3537
30 apr 2015

Afgelopen week is diverse hengelsportbestuurders de eer te beurt gevallen een Koninklijke onderscheiding te ontvangen. Dit als erkenning dat hun maatschappelijke inzet voor de hengelsport hoog wordt gewaardeerd.

Onder de hengelsportbestuurders die een Koninklijke onderscheiding ontvingen, waren Ivo Baten en Thijs Belgers. Baten kreeg deze uitgereikt door Odile Wolfs, burgemeester van Schinveld, en werd door haar benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Dit ter ere van zijn vele verdiensten als secretaris van HSV De Hering uit Schinveld, en in het bijzonder vanwege zijn jarenlange inzet als vrijwilliger en voor de realisatie van de nieuwe visvijver van de vereniging.

Ivo Baten met Odile Wolfs, burgemeester van Schinveld.

Ook Thijs Belgers, voorzitter van HSV De Rietvoorn uit Ool-Herten en bestuurslid van Sportvisserij Limburg, werd Koninklijk onderscheiden. Monique de Boer-Beerta spelde hem als burgemeester van de gemeente Roerdalen de versierselen van Ridder van Oranje Nassau op. Belgers ontvangt zijn onderscheiding mede voor zijn jarenlange inzet voor de sportvisserij in het algemeen en zijn betrokkenheid bij de diverse projecten met het aanpalende grensgebied voor de kweek en uitzetten van o.a. zalm.

Thijs Belgers met zijn Koninklijke onderscheiding.

Sportvisserij Nederland feliciteert deze en alle andere gedecoreerde hengelsportbestuurders van harte met hun Koninklijke onderscheiding.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide