Wie wordt Federatief Kampioen Vijvervissen?

3020
06 mei 2015

Na het succes van vorig jaar organiseert Sportvisserij Zuidwest Nederland ook dit jaar weer het Federatief Kampioenschap Vijvervissen en wel op 27 juni.

Het vissen op vijvers op met name karper en brasem wordt steeds populairder. Er komen steeds meer specifieke karpervijvers maar ook veel verenigingen richten zich met hun visvijver op deze manier van vissen. Sportvisserij Zuidwest Nederland kan dan niet achterblijven, vinden we.

Het Federatieve Kampioenschap Vijvervissen zal dit jaar plaatsvinden op zaterdag 27 juni. Er zal op drie locaties gevist gaan worden; te weten Visvijver ´t Lisje, Visvijver De Sprong en De Wollenbrand (bij Honserlersdijk). Er zal in vakken gevist worden en de visser die het meeste gewicht heeft mag zich een jaar lang Federatief Kampioen Vijvervissen noemen.

Nieuw ten opzichte van vorig jaar is dat dit jaar de hengelkeuze vrij is. En met de keuze voor de ‘t Wollenbrand hebben we nu drie vijvers die redelijk verspreid door ons gebied liggen en hopen we dat er ook meer deelnemers uit Zuid-Holland mee zullen doen.

Vorig jaar wist Anton Akkerman met ruim 35 kg te winnen op De Sprong maar werd er ook erg goed gevangen op ´t Lisje. Nu we wat vroeger in het jaar vissen hopen we op nog betere vangsten!~

Iedereen die lid is van een vereniging die is aangesloten bij Sportvisserij Zuidwest Nederland kan meedoen. Geef je hiervoor op bij je eigen vereniging. Dat kan nu al!

Bron: Sportvisserij Zuidwest Nederland

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.