Stormachtige aftrap met veel vis tijdens de 1e Topcompetitie Feeder 2015

3713
10 mei 2015

De 1e wedstrijd van de Nationale Topcompetitie Feeder is vervist onder stormachtige omstandigheden. Wind kwam uit het zuiden en de temperatuur werd maximaal 14 graden. Gelukkig bleef het gedurende de hele wedstrijd droog. Ondanks dat wist één van de deelnemers toch een nat pak te halen.

Alhoewel het weer niet ideaal was, waren de vangsten goed tot zeer goed. Alle aanwezige deelnemers konden vis ter weging aanbieden.

Van 46 licentiehouders, die zich hadden ingeschreven, waren er twee afwezig. Eén van had zich voor de loting al afgemeld en zijn stek was niet uitgezet. De ander meldde zich kort voor de wedstrijd af. Er waren geen dagdeelnemers. De deelnemers werden verdeeld over 3 vakken.







Theo Leijrik uit vak A werd met 20.000 gram eerste, Ramon Ansing uit vak C werd met 19.510 gram tweede, gevolgd door Jan peter van der Willik uit vak B derde met 15.550 gram.


Naast de geldprijzen werden er ook materiaalprijzen uitgedeeld, die beschikbaar waren gesteld door Evezet Fishing.

Met dank aan alle controleurs voor hun inzet.

Onderstaande uitslag is nog officieus en wordt officieel op dinsdag 19 mei a.s. Eventuele protesten dienen uiterlijk maandag 18 mei voor 09.00 uur door Sportvisserij Nederland te zijn ontvangen, per post aan postbus 162, 3720 AD Bilthoven of per mail aan wedstrijden@sportvisserijnederland.nl

Klik hier voor de daguitslag 1e wedstrijd TC Feeder



Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.