Talenten clinics

3361
12 mei 2015

De speciale talenten clinics die in april zijn georganiseerd door in totaal vijf hengelsportfederaties zijn succesvol verlopen. De meest talentvolle vissers onder de 14 jaar plaatsten zich voor de landelijke clinic.

Dit unieke programma is opgezet in het kader van het nieuwe beleidsplan wedstrijden. Met de clinics krijgen jonge sportvissers de gelegenheid kennis te maken met de wedstrijdvisserij. Daanaast biedt het de bondscoaches Jan van Schendel en Stefan Verhoeven de kans om jonge talenten te scouten. 

Landelijke clinic 

Sportvisserij Nederland en de bondscoaches zijn zeer tevreden over hoe de clinics zijn verlopen. Op zes verschillende plaatsen verspreid in het land werd gevist door jonge vissers onder de 14 jaar. Opvallend was dat een aantal van de aanwezige jeugdige hengelaars zeer getalenteerd waren, waaronder ook verschillende meiden.

Onderstaande talenten hebben zich geplaatst voor de landelijke clinic die plaatsvindt op 14 mei (Hemelvaartsdag) aan de Ankervaart in Nijkerk:

Rick Naaijen
Luke Lubbers
Antoin van Drunen
Matijs Schöneberg
Max van Grinsven
Justin Mols
Linsey Plasschaert
Mandy Swart
Twan Swart
Robin Buitenlaar
Flinn Buitenlaar
Mathias Ruhe
Lucas Wijfje
Dennis Hooyman
Thymen Yannick Saarloos
Ruben ter Wijlen
Dylan Dams
Susanne Dijkstra
Christiaan Dijkstra
Iwan Praamstra
Keanu Franssen Stéfan Gommans
Raf Dorssers
Daan van Wylick
Teun Janssen
Jan Enting
Rick Enting

Internationale clinic 

Na de landelijke clinic wordt bekend gemaakt wie er mee mogen naar de internationale clinic in het weekend van 23 en 24 mei. Waar deze trip naar toe gaat, blijft nog een verrassing. Wel is bekend dat de jonge talenten gaan vissen in het buitenland met de beste wedstrijdvissers van Nederland!


Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.