Panorama doet verslag van zoetwaterinterland Nederland-Duitsland

2310
19 mei 2015

Begin mei werd aan de oevers van het Wilhelminakanaal bij Hilvarenbeek de interland Nederland - Duitsland gevist. Dat bood garantie voor een spetterende tweedaagse wedstrijd tussen twee hengelsportgrootmachten.

Panorama was te gast bij deze spannende visinterland en volgde de wedstrijd op de voet. Na de eerste wedstrijddag zagen zij dat de verschillen tussen beide teams nihil waren, met een nipte voorsprong van slechts twee kilo voor de kersverse wereldkampioen Nederland. Na een moeilijke tweede dag werd de wedstrijd definitief in het voordeel van Oranje beslecht met zes klassementspunten verschil (53-47). Dieter Friederichs – de Lionel Messi van het zoetwatervissen, aldus de Panorama – pakte het individueel klassement. 


Dieter Friederichs; de Lionel Messi van het zoetwatervissen.
 
Het magazine Panorama wijdde maar liefst 6 pagina's aan deze spannende interland. Het volledige artikel lees je terug in jaargang 102, nummer 20.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide