WK Veteranen 2015 - Trainingsdagen

4248
04 jun 2015

Het WK Veteranen 2015 wordt dit jaar in Cabecao, Portugal gehouden. Nederland wordt vertegenwoordigd door Hennie van de Bruggen, Theo Wijnen, Hans Endhoven, Jan Spierings en Theo Pelgrim. Zij worden bijgestaan door Willem Raven (coach) en Jan Krabbendam (2e coach).

Hieronder het verslag van de trainingsdagen.

We hebben eindelijk de communicatie voor elkaar. Niet overall is de wifi even stabiel. Maar goed het weer is hier fantastisch net als de sfeer in de ploeg.We hebben niets te klagen, de spullen die we van de diverse sponsors hebben gekregen voldoen prima.

Terwijl ik dit zit te schrijven is de derde training in volle gang. Tot nu toe de slechtste dag. We vangen met de match en de vaste stok wat karper en heel af en toe een barbeel. Er wordt iedere dag meer met de match gevist. Er zwemmen verder nog alvers , maar ook die visserij is niet best en wordt ook minder. Iedere dag is het warmer en op dit moment, elf uur in de morgen, is het al 29 graden.

We kunnen goed meekomen in de trainingen en hebben er wel vertrouwen in dat we hier een goede prestatie kunnen neerzetten. Vandaag moeten we vroeg van de kant, omdat we vanmiddag de openingsceremonie hebben. Het hoort erbij, maar we zouden liever blijven vissen.



Op de foto vangt Hennie de eerste Barbeel van de dag. De gewichten die we in de wedstrijdtijd vangen, variëren van bijna niets tot vijf kilo. Ons uitgangspunt is dat iedereen een of twee mooie vissen vangt.

We gaan ervoor!

Groeten uit Portugal
Willem Raven

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.