Verslag tweede weekend TC Feeder 2015

4937
21 jun 2015

De 3e en 4e wedstrijd van de Topcompetitie Feeder werd gehouden aan het Kanaal Gent – Terneuzen, op het parkoers waar over 2 weken het WK Feeder wordt gehouden. Dit weekend begint officieel de zomer, maar de zon heeft zich weinig laten zien. Het hele weekend was het hoofdzakelijk bewolkt en waaide er een straffe westenwind.

Op zondag viel er zelfs in de ochtend af en toe een licht buitje. ’s Middags kwam de zon af en toe tevoorschijn en liep de temperatuur uiteindelijk op naar ca. 20 graden.
Van de 46 licentiehouders hadden drie zich voor beide dagen van dit weekend afgemeld na de loting afgemeld. Hun plaatsen zijn niet uitgezet. Daarnaast kwam 1 deelnemer zonder bericht niet opdagen. Hij ontvangt voor beide dagen een gele kaart.

Op zaterdag konden alle 42 aanwezige deelnemers konden vis ter weging aanbieden. Sommige deelnemers in vak C hadden echter zulke kleine visjesgevangen, dat die niet te wegen waren. Voor hen werden de aantallen genoteerd.
De vangsten bestonden hoofdzakelijk uit brasem, harder en baars. Daarnaast werd af en toe een kolbei of een voorn gevangen.


Uiteindelijk kon Jan Renes (vak C) de meeste vis laten wegen, nl. 5730 gram. Hij was daardoor dagwinnaar. Jean Chaigneau (vak A) werd tweede met  2610 gram en John Vallenduuk (vak B) behaalde de 3e plaats met 1960 gram.


Op zondag werd nog een gele kaart uitgedeeld aan een deelnemer, die voortijdig de wedstrijd had verlaten.
Van de overige 41 deelnemers konden  2 deelnemers geen vis ter weging aanbieden. Ook nu bestonden de vangsten hoofdzakelijk uit brasem, harder en baars. Daarnaast werd af en toe een kolbei, een voorn, pos  en grondeltjes gevangen.

Jan Willem Plekkenpol (vak A) was vandaag de beste met 4800 gram, gevolgd door Chris Verhoeff ( vaK C) met 4300 gram en Arnout van de Stadt (vak B) met 1410 gram.

Daguitslag 3e wedstrijd TC Feeder 2015
Daguitslag 4e wedstrijd TC Feeder 2015
Tussenstand na 4 wedstijden min 1 van TC Feeder 2015.
Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.