MijnVISmaat zeevis actie

3841
07 aug 2015

MijnVISmaat-gebruikers die regelmatig op zee vissen, doen er goed aan hun zeevisvangsten op MijnVISmaat te uploaden. De vijf mooiste zeevisfoto's van augustus en september, worden beloond met een gave tas van het merk WESTIN. Upload dus jouw vangst op www.mijnvismaat.nl voor mooie prijzen!

Augustus en september zijn mooie maanden voor het vissen op of aan zee. Vis jij wel eens op tong, kabeljauw, zeebaars, platvis of andere zeevissen? Doe dan mee! Zet jouw zeevisvangst(en) op www.mijnvismaat.nl of upload deze via de MijnVISmaat App. Alleen de foto's die op 'delen met iedereen' staan en vóór 1 oktober zijn geupload, maken kans om te winnen. WESTIN stelt maar liefst vijf W3 Rig Bags beschikbaar voor deze actie. In deze fraaie tas - die ideaal geschikt is voor het netjes opbergen van je zeevisonderlijnen en kunstaas - zit bovendien een luxe tacklebox. De vijf prijswinnaars worden in het novembernummer van Hét Visblad bekendgemaakt, in de rubriek MijnVISmaat.  

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide