Win bisocooptickets 'Holland, natuur in de delta' (video)

5745
25 aug 2015

Na het grote succes van de natuurfilm De Nieuwe Wildernis werken de makers van de film op dit moment aan het tweede deel van de trilogie: HOLLAND – Natuur in de Delta. Deze film gaat op 24 september 2015 in première. In deze film speelt de Nederlandse onderwaterwereld een prominente rol.

In het aankomende Visblad, dat rond 27 augustus verschijnt, lees je een uitgebreid interview met co-producent Ignas van Schaick op pagina 46 en 47. Als Visbladlezer maak je kans op twee keer twee gratis kaarten als je de volgende vraag goed beantwoordt:

Welke vissoort speelt een van de hoofdrollen in Holland, natuur in de Delta?

Stuur je antwoord voor 7 september naar hetvisblad@sportvisserijnederland.nl onder vermelding van je naam en VISpasnummer.

Holland - Natuur in de delta

HOLLAND zal fascineren door de hoogste kwaliteit natuurfotografie en gebruik maken van de modernste technieken. De film wordt geen De Nieuwe Wildernis deel 2, maar wordt wel een natuurfilm. Het verhaal van de film wordt verteld vanuit een cultuur-historische context gezien vanuit het perspectief van hoofdpersonages als de zeearend, bever, haas, pimpernelblauwtje en een vissoort.

Het derde en afsluitende deel van de triologie is: Waddenland – Living on the Edge en zal eind 2017 uitkomen bij de start van Leeuwarden culturele hoofdstad Europa (Lwd2018). -> Lees meer

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide