Visdag Forelvisbuddies bij Toms Creek

3398
08 sep 2015

Op zaterdag 26 september organiseert Forelvisbuddies een visdag bij Toms Creek in Lelystad. Die dag krijgen mensen met een beperking de kans om onder begeleiding gratis op forel te gaan vissen.

De visdagen van Forelvisbuddies zijn speciaal voor mensen met een verstandelijke, lichamelijke of visuele beperking die graag eens zouden willen (kennismaken met) forelvissen. Zij kunnen op zaterdag 26 september kosteloos en onder begeleiding van een forelvisbuddy terecht bij visvijver Toms Creek. Daarbij is aan alles gedacht: zo is de forellenvijver voorzien van invalidentoilet, restaurant, rolstoeltoegankelijke vijvers en een EHBO-post. Ook worden er gratis hengels en toebehoren ter beschikking gesteld als de deelnemers zelf geen geschikt materiaal voorhanden hebben.

Het welslagen van deze dag is alleen mogelijk met de medewerking van forelvisbuddies. Zij begeleiden de deelnemers, helpen hen bij het vissen en nemen de kosten van deze dag voor hun rekening. De kosten voor deze dag zijn in samenwerking met de organiserende vijver zo laag mogelijk gehouden: de totaalprijs is slechts € 35,- (incl. gezamenlijke lunch) voor jou én de visser met een beperking. Kijk voor meer informatie over deze visdag op de website van Forelvisbuddies.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.