NK IJsvissen 2016

4238
22 sep 2015

Nadat het eerste offi ciële NK IJsvissen in januari 2013 werd georganiseerd door Sportvisserij Oost-Nederland, staat in 2016 de tweede editie van dit NK op de agenda. En die gaat zeker door; wat voor winter we in Nederland ook krijgen.

Aangezien de afgelopen winters niet streng genoeg waren voor een NK IJsvissen in eigen land, is er ditmaal een alternatieve locatie gevonden voor het geval er opnieuw geen ijs ligt in Nederland: de provincie Dalsland in West-Zweden. Daar kan met zekerheid op het ijs worden gevist, zodat dit als uitwijklocatie achter de hand wordt gehouden mocht de komende Nederlandse winter geen mogelijkheden bieden om het NK IJsvissen te organiseren.

Sportvisserij Oost-Nederland biedt daarom eind januari 2016 een speciaal 4-daags ijsvisarrangement aan. Kijk voor meer informatie op www.sportvisserijoostnederland.nl.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide