Carpsquare weer goed bedeeld op Hengelsport- en Botenbeurs 2015

4407
18 sep 2015

Tijdens de vierde editie van Carpsquare, onderdeel van de Hengelsport- en Botenbeurs 2015 (30 oktober tot met 1 november, Jaarbeurs Utrecht), zijn er diverse lezingen en demonstraties van de beste karpervissers bij te wonen. Carpsquare heeft dit jaar een oppervlakte van ruim 5.000m2 en biedt meer dan 50 stands op karpergebied.

De totale oppervlakte van de Hengelsport- en Botenbeurs 2015 is ruim 20.000m2 met meer dan 160 standhouders uit binnen- en buitenland.

Even zitten en een half uurtje luisteren naar de belevenissen en tips een crack, ook dat kan op Carpsquare tijdens de Hengelsport- en Botenbeurs 2015. De cracks zijn alle beursdagen ruim aanwezig om iedereen van informatie en advies te voorzien.
Michiel Pilaar verzorgt een lezing.

Dit jaar is er in de lezingzaal van Carpsquare een uiterst leerzame programmering met lezingen van Michiel Pilaar, Pieter van de Werfhorst, Marco Kraal, John Caeyers en Alben Zantinge.

Karpervissen blijft onverminderd populair in Nederland. De Facebookpagina Carpsquare heeft 60.000 likes gekregen. 

Ook bij de stand van Total Fishing zijn gedurende de beurs lezingen te volgen van onder andere zeebaarscrack Joop Folkers.

Maar uiteraard is er nog veel meer te doen en te zien op de Hengelsport- en Botenbeurs 2015.

De teams van diverse bedrijven en winkels zullen weer helemaal klaar staan u te woord te staan, zoals de teams van Pure Fishing (met bijvoorbeeld merken als PENN, Mitchell, Berkley, Abu Garcia en vele anderen) en het team van Spro.


Team Pure Fishing.


Team Spro.

Ook hier kun je terecht met allerlei vragen, zoals hoe je nou een goede karperrig kunt maken.


Leer een karperrig te knopen.

Carpsquare


Op Carpsquare is nog veel meer te zien en te beleven. Baitboats Rotterdam zal de nieuwste Anatec voerboten in een aparte vijver presenteren.


Voerboten bij Baitboats Rotterdam.

Maar ook gerenommerde namen op karpergebied zoals Nash Team Benelux, de karperafdeling van Fox, Strategy Carp, Mad Carpfishing, LFT Favourite Baits, Proline, Taska en Trakker stellen hun producten (zoals hengels, molens, aas, tenten, stoelen, alles wat de karpervisser nodig heeft) uitgebreid ten toon.


Blijdschap bij de KSN in 2014 over de winst van Bianca Venema en Lizette Beunders tijdens de World Carp Classic 2013.

De KSN (Karper Sportvisserij Nederland) zal op hun informatiestand laten zien wat zij doen aan belangenbehartiging voor de karpervisser (derde hengel, nachtvissen enzovoorts). Ook zijn zij onderdeel van het parcours van Stekkie.nl voor de jeugd.

Voor reizende karpervisser hebben The Carp Specialist, de Vissende Hollander en Carp Connections talrijke bestemmingen in hun pakket zitten.


Drukte bij de ingang. Vorig jaar beleefden ruim 18.000 bezoekers de Hengelsport- en Botenbeurs.

Vele winacties op Facebook


Het liken van de Facebookpagina’s Hengelsport- en Visbotenbeurs en Carpsquare is aan te raden voor wie in de prijzen wil vallen en/of kans wil maken op vrijkaarten voor de beurs. Sport- en recreatievissers gaan nu eenmaal niet graag met lege handen naar huis! Wie de beurs bezoekt, doet er goed aan de entree- en parkeerkaarten online mét korting aan te schaffen. Dat scheelt bovendien lang wachten bij de entree.

Hengelsport- en Botenbeurs 2015


  • Waar: Jaarbeurs Utrecht
  • Wanneer: vrijdag 30 oktober t/m zondag 1 november 2015
  • Openingstijden: dagelijks 10:00 -17:00 uur 
  • Entree: € 10,- p.p. in de online voorverkoop (excl. € 0,50 transactiekosten)
  • En een parkeerkaart kunt u online bestellen voor 8,00. Entreekaarten kosten € 13,- p.p. aan de kassa. Gratis toegang voor kinderen tot en met 12 jaar onder begeleiding van een volwassene.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.