Expeditie Robinson: vissen of je leven er vanaf hangt (video)

7258
16 okt 2015

Het RTL-programma Expeditie Robinson, waarbij 16 BN-ers moeten zien te overleven op een onbewoond eiland, trekt wekelijks meer dan een miljoen kijkers. Dit jaar lijkt vissen een meer centrale rol te spelen dan andere jaren. Dat heeft alles te maken met deelnemer Klaas van der Eerden.

Klaas is een Nederlands cabaretier en televisiepresentator en weet op een gegeven moment 104 vissen te vangen. In het dagelijks leven vist hij ook nogal eens met Jochem Myjer. Klaas is duidelijk een held in vissen. Het brengt eten op de plank, maar het helpt ook om aan niks anders te denken dan, juist... vis. En hij lijkt anderen ook aan te steken met het visvirus.

Check onderstaand fragment, dat goed illustreert hoe de eilandbewoners druk zijn met vissen en hoe enthousiast ze zijn. Leuk!Expeditie Robinson zie je elke donderdagavond om 20:30 uur op RTL5 en wordt gepresenteerd door Dennis Weening en Nicolette Kluijver.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide