Winnaars MijnVISmaat zeevisactie

6112
22 okt 2015

Afgelopen nazomer besteedde het MijnVISmaat team extra aandacht aan de zoute vissers. In augustus en september maakte je kans op vijf gave tassen van het merk Westin door zeevisvangsten te plaatsen. De winnaars zijn nu bekend.

Onderstaande vismaten winnen deze gave W3 rig bag.
Klik op de naam van de vanger om naar de vangst op www.mijnvismaat.nl te gaan. 


Daniël van Eck ving deze flinke gevlekte gladde haai en wint hiermee zijn tas.


Raymondo Angevare kreeg een harde aanbeet op zijn aasvis tijdens het vissen op het Noordzeekanaal. Hij ving tot zijn grote verbazing een luid knorrende vis. Hij zocht de vis op en kwam erachter het het een knorrepos is. Met zo'n bijzondere vis verdien je natuurlijk een mooie prijs!Chris Balfoort ving deze mooie harder op pieren. Harders staan bekend als moeilijk vangbaar, maar Chris kreeg het voor elkaar deze vis te verleiden en krijgt daarvoor ook een tas.Djiek Arendse ging op visvakantie in Denemarken en ving o.a. deze prachtig getekende kabeljauw van 85 cm. Hij wint niet alleen een tas, maar komt ook in het november nummer van Hét VISblad!Corné Don viste en Zeeland en ving daar deze mooie zeebaars.


Team MijnVISmaat feliciteert alle winnaars en stuurt ieder een Westin W3 rig bag op.
Wij willen Westin bedanken voor het beschikbaar stellen van deze mooie prijzen.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide