Deze winter veel sportvissen op de buis (video)

8342
17 nov 2015

In de wintermaanden kun je als je er niet zelf op uit gaat, toch nog volop genieten van het sportvissen. Op verschillende televisiezenders worden namelijk diverse hengelsportprogramma’s uitgezonden.

In aanloop naar een nieuwe serie van de sportvistalkshow Studio Vis TV, worden vanaf 22 november t/m 27 december de eerste zes afleveringen van het seizoen 2014-2015 herhaald. Deze uitzendingen worden elke zondag van 9.00 tot 10.00 uitgezonden op RTL 7. Aansluitend aan deze herhalingen start het nieuwe seizoen van Studio Vis TV.

River Monsters/ Ultimate Catch

Discovery zendt deze winter diverse sportvisprogramma’s uit, waaronder het bekende River Monsters en Big Fish Man. Op 23 december is er zelfs een marathonuitzending van beide programma’s te zien die van 11.35 tot 17.05 uur duurt.

Op 31 december is van 12.40 tot 16.50 uur de Robson Green’s Ultimate Catch Marathon op de buis. En vanaf 4 januari t/m 5 februari zendt Discovery elke werkdag van 16.10 tot 17.05 uur eerst River Monsters en daarna Big Fish Man uit.

De terugkeer van

Oud-hengelsportauteur Cees van Kempen is tegenwoordig actief als natuurfilmer. Ruim twee jaar lang volgde hij drie dieren die een sterke opmars hebben gemaakt in onze natuur: de ijsvogel, de torenvalk en de bever. Met heel veel geduld en de meest geavanceerde apparatuur heeft van Kempen door de seizoenen heen het leven van de dieren vastgelegd. In de drie films – die vanaf 20 november drie vrijdagen op rij om 21.30 uur te zien bij de VARA op NPO 1 – staat telkens één dier centraal.

Bekijk alvast de promo:

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.