Nieuw seizoen Studio Vis TV!

6896
16 dec 2015

De sportvistalkshow Studio Vis TV komt terug op de buis! In de nieuwe serie ontvangt presentator Marco Kraal meer gasten in de studio en zitten meer items van reporters die het land in gaan. Vanaf 3 januari word je gedurende acht weken elke zondagochtend van circa 9.30 tot 10.30 uur op RTL 7 bijgepraat over alles wat voor jou als sportvisser interessant is.

Het belangrijkste verschil met voorgaande seizoenen is dat het ‘studio-gedeelte’ nu drie afzonderlijke blokken beslaat. In de nieuwe serie schuiven ieder blok een of twee gasten aan tafel bij Marco Kraal. Het eerste blok draait om hardcore sportvissers in allerlei disciplines.

Deze cracks geven je een kijkje in hun vaak spectaculaire of juist nog onbekende visserij. In het tweede studioblok komen deskundigen uit de politiek, natuur- en wetenschapshoek – alsook medewerkers en onderzoekers van Sportvisserij Nederland – aan tafel. Het derde blok omvat bekende en minder bekende sportvissers met een bijzonder verhaal.

Aflevering 1

Zondag 3 januari staat aflevering 1 dus op het programma. Om alvast een tipje van de sluier te lichten: in deze uitzending is wedstrijdvisser (en zelfs wereldkampioene) Anja Groot de eerste studiogast in het eerste studioblok.


Marco Kraal en Anja Groot

Daarna schuiven Roland van Aalderen (Sportvisserij Nederland) en Bert Teuben (Carpfarm) aan om te praten over (spiegel)karperuitzettingen en –projecten. Het derde blok – waarin Ingmar Boersma en John Licht bij Marco aanschuiven - draait om het vissen met een lichamelijke beperking.


Robert de Wilt met Thom Beentjes

In het nieuwe onderdeel Vis TV Next duikt Robert de Wilt in de wereld van ‘streetfishing’. In harte Utrecht laat hij zich door Thom Beentjes volledig over deze hype in roofvisland bijpraten. Uiteraard wordt er ook gevist.

Aflevering 1 is zondag 3 januari op televisie en begint rond 9.30 uur op RTL 7. Kijken dus!

Nieuwe items

Een nieuw onderdeel is ‘Vis TV Next’. De razende reporters Robert de Wilt en Ties Ittmann duiken elke week in de wereld van de jonge generatie sportvissers. Wat houdt de ‘next generation’ bezig, hoe vissen ze en waar doen ze dat? Een ander nieuw item is ‘Beet met Anja’. Wedstrijdtopper en wereldkampioene Anja Groot reist door Nederland om in korte reportages vragen van kijkers in de praktijk te beantwoorden.


Vis TV op reis

Verder is het onderdeel ‘Ik Vis’ ook nieuw. Hierin wordt telkens een ‘gewone’ sportvisser – jong en oud, man en vrouw – met een bijzonder verhaal geportretteerd. En tenslotte is er nog een nieuw item in Studio Vis TV: ‘Vis TV Op Reis’. In dit korte item wordt elke week aandacht besteed aan verschillende visreizen en -trips in binnen- en buitenland.

Nieuwe serie Vis TV

Aansluitend op het nieuwe seizoen van Studio Vis TV start op zondag 28 februari de nieuwe serie van Vis TV. Dat betekent vanaf dan 12 weken op rij een half uur nieuwe visavonturen van Ed & Marco. Dit keer onder het nieuwe concept ‘Vis TV Stad & Land’, waarin het bekende duo om de week de natuur in trekt of juist ergens in stedelijk gebied aan de slag gaat. Kortom, vanaf zondag 3 januari 20 zondagen op rij sportvissen op televisie! Kijk voor meer info op www.vistv.nl.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide