Altijd prijs met Lotto

3920
09 dec 2015

De Lotto is ruim vijftig jaar geleden opgericht door sporters om via het organiseren van kansspelen geld te genereren voor de Nederlandse sport. De Lotto maakt zich sterk voor de Nederlandse sport, omdat sport aan de basis van een gezonde en krachtige samenleving staat. Jaarlijks draagt De Lotto circa 40 miljoen euro af aan zowel top- als breedtesport. Dit geld wordt via het NOC*NSF verdeeld over de 76 aangesloten sportbonden.

De Lotto en Staatsloterij zijn bezig met een fusie (nrc.nl) om een zo sterk mogelijke positie op de Nederlandse kansspelmarkt te krijgen, wanneer deze door nieuwe wetgeving over enkele jaren internationaal open gaat.

Derde sportbond

Sportvisserij Nederland is vanaf 2013 lid van het NOC*NSF en met 600.000 aangesloten sportvissers - na voetbal en tennis - de derde sportbond van ons land. Dit lidmaatschap zorgt voor een nog stevigere verankering van de hengelsport in de Nederlandse samenleving en het biedt tal van nieuwe ingangen, kennis- en samenwerkingsmogelijkheden.

Doe mee!

Vanaf 2017 ontvangt Sportvisserij Nederland ook een bijdrage uit De Lotto gelden. Door mee te doen met een van de kansspelen van De lotto - dit zijn Lotto, Toto, Lucky Day, Krasloten en Eurojackpot - kunt u mooie prijzen winnen en wint vanaf 2017 uw hengelsport altijd. Doe mee. Lotto. Dat is WinWin! Zie voor meer informatie http://www.lotto.nl


Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide