Hét Visblad vertraagd

3287
30 okt 2017

Vorige week donderdag (26 oktober) stond in de agenda als de verschijningsdatum van Hét Visblad van november. Door een miscommunicatie in het logistieke proces worden de magazines echter niet eerder dan morgen verzonden. Die ploffen daarom helaas pas vanaf eind deze week bij de abonnees op de deurmat.

Met de planning was voor zover wij op de redactie wisten niets mis, dus hebben we vorige week donderdag de verschijning van het nieuwe Visblad aangekondigd. We waren toen echter nog niet op de hoogte van het feit dat er een kink in de kabel was gekomen in de logistiek die met de verzending is gemoeid. Naar nu blijkt is er iets misgegaan in het traject van drukker tot brievenbus, waardoor de distributie van Hét Visblad pas vanaf morgen op gang komt. De editie van november valt daarom vanaf donderdag 2 november bij de abonnees op de deurmat. Het is dus een kwestie van nog een paar dagen geduld hebben voordat je het nieuwe Visblad in huis hebt. Onze welgemeende excuses voor de vertraging.
Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide