Let op: uitzendtijd VIS TV gewijzigd

3176
09 jan 2018

In tegenstelling tot eerdere berichten worden de afleveringen van het nieuwe VIS TV seizoen iedere zondag om 9.30 uur uitgezonden. Komende zondag kun je op RTL 7 genieten van alweer de tweede uitzending van het nieuwe seizoen.

In eerdere berichten werd als begintijd 9.00 uur gecommuniceerd, maar dat moet 9.30 uur zijn. Noteer deze tijd dus in je agenda, anders mis je de uitzendingen en dat zou zonde zijn. VIS TV 2018 belooft namelijk een bijzonder seizoen te worden. Er wordt veel vis gevangen en aan het eind is er een speciale afscheidsaflevering waarbij uitgebreid wordt stilgestaan bij het aanstaande pensioen van presentator Ed Stoop. Maar eerst gaan de heren komende zondag naar het Friese plaatsje Sexbierum voor een succesvolle zeevissessie aan de Waddenzee. Kijken dus!


Promo bekijken

Iedere donderdag blikken we alvast vooruit op de aflevering van zondag. Ook kun je dan alvast de promo bekijken. Wil je meer weten over het uitzendschema, promo’s bekijken en afleveringen terugkijken? Ga dan naar de website van VIS TV.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide