Samantha Steenwijk (The Voice) vist! #stemsamantha

3113
02 feb 2018

Samantha Steenwijk is in de race om het veelbekeken RTL 4-programma The Voice of Holland te winnen. Sinds de uitzending van vorige week vrijdag weten we nu ook dat de Haagse blonde fanatiek sportvisser is. Wij zijn fan!

Zo bleek tijdens de uitzending dat vissen – naast zingen uiteraard – Samantha’s grote passie is. Jurylid Anouk reageerde direct enthousiast en wil binnenkort graag samen met Samantha gaan vissen. Na een blik op Samantha’s YouTube-kanaal kwamen we trouwens een recente vlog tegen waarin de charmante Haagse aan de waterkant in actie is:Steun ambassadrice Samantha!


Als je live op televisie – met gemiddeld 2 miljoen kijkers – Anouk en ook Miss Montreal (Samantha’s coach) weet te enthousiasmeren voor het sportvissen, ben je in onze ogen een geweldige ambassadrice voor de hengelsport. Samantha Steenwijk is overigens niet de eerste Nederlandse zanger(es) die graag aan de waterkant vertoeft. Zo is bekend dat ook Jeroen van der Boom, Dries Roelvink en Jannes graag een hengeltje uitwerpen. En dat gold ook voor wijlen André Hazes.

Wat ons betreft verdient Samantha vanavond in de nieuwe live-uitzending op RTL 4 daarom de massale steun van sportvissend Nederland.

Steun Samantha vanavond op social media via de hashtags #tvoh #stemsamantha #vismetmij en stem natuurlijk op Samantha!


The voice of Holland


The voice of Holland is de talentenjacht die iedere vrijdagavond vanaf 20.30 uur te zien is bij RTL 4. Bij deze show gaat het om écht talent: de beste stem en de juiste mentaliteit, daar draait het om.

Deelneemster Samantha heeft in elk geval al heel wat muzikale hoogtepunten op haar cv staan. Zo ontving ze al eens een nominatie van BUMA NL in de categorie beste zangeres. En afgelopen zomer trad ze op voor 70.000 man bij De Toppers. Bij The Voice of Holland wil ze Nederlandstalige muziek onder de aandacht brengen.
Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide