Vacature: projectleider

3121
20 apr 2018

Sportvisserij Nederland heeft op dit moment drie vacatures. Kijk voor het overzicht naar Over ons/ vacatures. Zo is Sportvisserij Nederland onder meer op zoek naar een projectleider voor de afdeling Onderzoek & Advisering. Kijk je uit naar een afwisselende baan in een dynamische werkomgeving en voldoe je aan het functieprofiel? Stuur dan voor 14 mei 2018 je cv en motivatie naar vacature@sportvisserijnederland.nl en wellicht ben jij straks onze nieuwe collega.

Sportvisserij Nederland is de landelijke overkoepeling van zeven regionale federaties, 800 hengelsportverenigingen en bijna 600.000 sportvissers. Voor alle sportvissers in Nederland behartigt zij de belangen op nationaal en internationaal niveau. Verder worden de federaties en verenigingen ondersteund op een groot aantal werkvelden, zoals water- en visstandbeheer, promotie en voorlichting en bij juridische zaken en controle. In het kantoor in Bilthoven werken 50 personen, verdeeld over vier afdelingen.

Voor de afdeling Onderzoek & Advisering zijn wij op zoek naar een:


Projectleider
(36 uur per week)


In deze functie ben je verantwoordelijk voor het realiseren van projecten op het vlak van visstandbeheer en sportvisserijgebruik. Je levert bijdragen aan de ontwikkeling van de koers en vernieuwing van de organisatie.

Hoofdbestanddelen van de functie:
•Het initiëren en begeleiden van onderzoek t.b.v. projecten;
•Het (laten) uitvoeren van vaktechnische projectwerkzaamheden (verzamelen, beoordelen, interpreteren, rapporteren);
•Het (doen) begeleiden en coachen van projectmedewerkers;
•Het coördineren van VBC-werkzaamheden;
•Het leveren van bijdragen aan activiteiten m.b.t. voorlichting, belangenbehartiging, advisering en educatie.

Jouw profiel
Wij zoeken een projectleider op hbo+ of academisch niveau met een opleiding en ervaring in de waterwereld. Om de functie goed te kunnen invullen is het noodzakelijk dat je minimaal vijf jaar ervaring hebt in het vakgebied, gedreven bent, kunt samenwerken en klantgericht bent. Je beschikt over analytisch denkvermogen, een ondernemende instelling, je werkt zelfstandig en bent enthousiast. Je bent iemand die gemakkelijk in- en extern communiceert. Uiteraard heb je affiniteit met de sportvisserij.

Sollicitatie
Belangstellenden kunnen hun motivatie en curriculum vitae voor 14 mei 2018 sturen naar Sportvisserij Nederland, t.a.v. Tineke Prins, afd. P&O, Postbus 162, 3720 AD Bilthoven, of naar vacature@sportvisserijnederland.nl, onder vermelding van Projectleider O&A. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met het afdelingshoofd Onderzoek & Advisering, Jan Kamman, tel 030-60 58 400.

(Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.)

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide