Sportvissen uitgelicht in magazine 'Buiten sporten voor iedereen'

817
20 sep 2018

Sportvissers zelf weten natuurlijk al lang dat hun hobby ontspanning biedt én ook de dokter op afstand houdt. Om buiten bewegen nog actiever te promoten, geeft NOC*NSF vanaf deze maand het nieuwe mee-neem-magazine ‘Buiten sporten voor iedereen’ uit. Daarin wordt ook sportvissen voor het voetlicht wordt gebracht.

Het magazine zal in een oplage van maar liefst 270.000 stuks van september tot juni volgend jaar worden neergelegd in bijna 5.000 wachtkamers van ziekenhuizen, huisartsen, fysiopraktijken en apotheken. Naast sportvissen komen in het blad ook wandelen, fietsen, varen, zwemmen, paardrijden en golf aan bod. 

Mocht je onverhoopt een keer in de wachtkamer van je huisarts of een ziekenhuis zitten, sla dit nieuwe blad dan eens open. Nu al nieuwsgierig naar het sportvisartikel? Bekijk hieronder de PDF.

Labels

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide