Hét VISblad Online december (video)

3244
21 nov 2019

Terwijl de herfst op volle toeren draait, nemen wij alvast het gloednieuwe decembernummer van Hét VISblad onder de loep. Deze speciale, extra dikke en gratis editie valt op 26 november bij álle VISpashouders op de mat. De acht pagina’s midden in het blad zijn volledig gevuld met sportvisnieuws uit jouw regio. Op de cover prijkt Daniël Weijers, die samen met Marco Kraal VIS TV 2020 presenteert.

In de nieuwe VISblad TV dit keer een heuse ‘snoek battle’. Redacteuren Robert de Wilt en Joran Bal kruisen de degens in een ‘strijd’ tussen modern en klassiek kunstaas. Struinend door de woonwijken van Woerden vist Joran met een levensechte swimbait, terwijl Robert uitsluitend met old skool Ondex-spinners vist. Benieuwd hoeveel groenjassen de heren vangen en wie van hen dit duel in zijn voordeel beslist? Check de video hieronder en lees het bijbehorende artikel vol tips op pagina’s 22 t/m 25 in het blad.



Snoek 138 cm: het hele verhaal

Een nóg ‘grootser’ verhaal over snoek lees je in de roofvisrubriek op pagina’s 36 t/m 39. Daar vertelt Siegfried Schön (40) over de monstersnoek die hij medio oktober zijn landingsnet in zag glijden – met maar liefst 138 centimeter het nieuwe, officiële Nederlandse BNRZ-record snoek. Hoe kwam Siegfried tot deze vangst en waar ontstond zijn passie voor Esox lucius? Hét VISblad tekende zijn herinneringen op.



Winterse havenvoorns

In de witvisrubriek (pag. 40 t/m 43) legt wedstrijdvisser Nick Eestermans (20) uit waarom jachthavens ‘s winters dé plek zijn waar witvis massaal samenschoolt. Dat je die vis met wat kennis en kunde ook prima in slechts een paar uurtjes kunt vangen, laat hij zien in de haven van Kampen. Hét VISblad noteerde zijn tips.



Koude karpers in de wijk

Waarom kilometers rijden als je ook om de hoek in een paar uurtjes je vissen kunt vangen? Karperfanaat Hans Boer (57) vermaakt zich al jaren kostelijk aan het parkwater dichtbij huis. Hét VISblad zocht hem op in zijn woonplaats Zwijndrecht en viste een ochtend met hem mee. Het verslag – inclusief tips & tricks – vind je op pagina’s 46 t/m 50.



Nóg meer leesplezier

Ook deze speciale editie van Hét VISblad bevat nog veel meer interessante artikelen. Zo blikken we vooruit op VIS TV seizoen 2020, dat zondag 5 januari van start gaat op RTL 7. Uiteraard lees je ook weer de maandelijkse column van grappenmaker en fanatiek sportvisser Jochem Myjer. Daarnaast geven we je de laatste productnieuwtjes op hengelsportgebied. Veel leesplezier toegewenst!

Abonnement afsluiten

Ben jij nog geen abonnee van Hét VISblad? Voor slechts € 12,95 ontvang je elke maand (twaalf nummers) 68 pagina’s vol leesplezier, inclusief een mooi welkomstcadeau naar keuze, óf eenmalige korting. Klik hier om snel en eenvoudig een abonnement af te sluiten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.