Riviervissen op wit- én roofvis in aflevering 2 De Visvrouwen (video)

2931
02 jul 2020

Na een leerzame vliegvisdag in de polder trekken visvriendinnen Paula Petiet en Nathalie van den Berg in aflevering 2 van De Visvrouwen – aanstaande zondag 5 juli om 16:30 uur op RTL 4 – naar de IJssel, waar het vizier op roofvis én witvis wordt gericht.

Na het ontbijt bij de camper tuigen Paula en Nathalie hun hengels op en lopen ze richting Deventer, waar het duo werpend met allerhande kunstaas aan de rivier achter de rovers aangaat. Actief hoppend van krib naar krib aan de overzijde van de stad doet het drietal diverse fraaie stekken aan. Roofvisexpert Mikky de Boon neemt het tweetal als instructeur en visgids bij de hand.

Check hieronder alvast de promo van deze aflevering:Diverse soorten

Verderop aan de rivier zetten de dames ’s middags hun zinnen op witvis. Vissend met feederhengels hebben zowel Paula als Nathalie succes en weet het duo diverse soorten in het net te krijgen. Zal het ze ook lukken om als bonusvis een barbeel te vangen?

Je ziet het aanstaande zondag om 16:30 uur op RTL 4.Veel vissende vrouwen

De Visvrouwen wordt mogelijk gemaakt door Sportvisserij Nederland. Doel van het programma is laten zien dat sportvissen voor iedereen – dus óók voor vrouwen – een leuke en toegankelijke hobby is. Cijfers tonen aan dat steeds meer vrouwen in sportvissen nu al hun hobby vinden: in Nederland vissen jaarlijks ruim 200.000 vrouwen en in Scandinavische landen en de VS liggen de percentages vissende vrouwen nog veel hoger.

Uitzendingen

De Visvrouwen is vanaf zondag 28 juni vier weken lang iedere zondag te zien. De afleveringen starten steeds om 16:30 uur en worden de eerstvolgende zaterdag om 10:30 uur herhaald op RTL 4.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.