Nieuw ‘sportvisbootje’ in Lotto-campagne (video)

7408
10 aug 2021

Sportvissen speelt de hoofdrol in de gloednieuwe Lotto-campagne die van 10 t/m 29 augustus loopt. Hierin trakteert Lotto-winnaar Nico zijn vrienden op een dagje vissen met zijn nieuwe ‘bootje’.

Van zijn Jackpot heeft de kersverse Lotto-winnaar Nico een luxe jacht gekocht, waarin hij zijn vaste vismaatjes meeneemt op een leuk vistochtje. Daarbij steken ze Jort Kelder – die zijn date heeft meegenomen op een romantisch boottochtje – behoorlijk de loef af. Eenmaal aangekomen op de spot waar ze willen vissen, blijkt Nico echter niet de enige Lotto-winnaar te zijn op het meer, waar nog tal van andere peperdure luxe jachten liggen. “Dat is ook niet zo gek, want met de vaakst vallende Jackpot in Nederland komen er steeds meer Lotto-miljonairs bij”, zegt Joeri Rodenburg, Digital Campaign Manager bij Lotto. “Om die boodschap bekend te maken bij een groot publiek hebben we gekozen voor een ludieke insteek bij het sportvissen. Zo’n ‘sportvisbootje’ spreekt toch tot de verbeelding – ook bij niet-sportvissers.”

Benieuwd geworden? Check hieronder de reclame: 


Online en op televisie

De campagne is van 10 t/m 29 augustus na 19:00 uur te zien en horen op TV, radio, online en via de Facebook, Instagram & Twitter kanalen van Lotto. Lotto is onderdeel van de Nederlandse Loterij en een groot deel van de opbrengst van de Nederlandse Loterij gaat via het NOC*NSF naar de Nederlandse sport. Op die manier ontvangt ook Sportvisserij Nederland een bijdrage van de opbrengsten van Lotto.


Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide