Twaalf nieuwe aflevereringen VIS TV op de buis (video)

751
25 jun 2024

Deze zomer komen er twaalf nieuwe afleveringen van VIS TV op televisie. Stem daarom vanaf 30 juni twaalf zondagen op rij om 9.30 uur af op RTL 7. In deze extra afleveringen reizen Marco Kraal, Daniël Weijers, Tamme Smit en de nieuwe presentatrice Nathalie van den Berg – bekend van De Visvrouwen – door heel Nederland op zoek naar de beste en mooiste stekken.

De vier presentatoren trekken er – afwisselend in teams van twee – deze nieuwe serie samen met de cameraploeg al heel vroeg in de ochtend op uit om tot aan de zonsondergang de mooiste beelden van verschillende visserijen te kunnen schieten. Zo bezochten Marco en Daniël de Linge waar ze tijdens het vissen op winde onverwachts een grote vis aan de lijn kregen. Tamme en Marco gingen feedervissen aan de Eem waar ze behalve op een fikse regenbui ook op mooie brasems werden getrakteerd. Nathalie beleefde haar vuurdoop als VIS TV-presentatrice toen ze samen met Marco de polder bij Haastrecht in dook en ze daar een vis aan de lijn kregen die niet te stoppen was.

Bekijk hier alvast de trailer voor de uitzending over de linge die zondag 30 juni om 9.30 uur op RTL 7 te zien is:


Nog meer op de rol

Behalve de drie hiervoor kort beschreven afleveringen staan er nog heel wat gave uitzendingen op de rol. Daarin wordt er kriskras door het land op tal van verschillende watertypen gevist: van beekjes tot grote rivieren, en van lieflijke meertjes tot de zee. Afhankelijk van de locatie en het seizoen wordt er op een brede waaier aan vissoorten gevist. Zo komen in de uitzendingen diverse soorten roofvis, bot, zeelt, barbeel, brasem en nog veel meer andere vissoorten aan bod. Ook ontmoeten ze tijdens hun avonturen lokale sportvissers die waardevolle tips geven. Kijk dus vanaf 30 juni iedere zondag vanaf 9.30 uur naar VIS TV op RTL 7.
Labels

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.