André Schipper coach wedstrijdvissen

6305
01 feb 2008

De bekende wedstrijdvisser André Schipper uit het Noord-Hollandse Medemblik is door Sportvisserij Nederland aangesteld als coach zoetwatervissen voor zowel de senioren, jeugd als het vorig jaar zo succesvolle damesteam.

Samen met de andere coaches Jan van Schendel en Willem Raven gaat hij naast de teams die deelnemen aan het Wereldkampioenschap, EK en Interlandwedstrijden vanzelfsprekend ook de Nationale Topcompetitie begeleiden. André Schipper, die al jaren deel uit maakt van het succesvolle Sensas-team, heeft een zeer brede kennis van het wedstrijdvissen, deed zelf alle keren en vaak met succes mee aan de Topcompetitie en verdedigde meerdere keren de Nederlandse driekleur. In het 'vrije wedstrijdcircuit' won hij eenmaal de meest prestigieuze viswedstrijd van alle; de King of Clubs finale in Ierland. André Schipper beheerst alle wedstrijddisciplines, is 37 jaar oud en werkt als elektrotechnicus op een scheepswerf. Toen wij hem vroegen naar zijn burgerlijke staat, dan wel of hij verloofd of verliefd is, antwoordde hij subiet: "Nee man, daar gaat onherroepelijk veel te veel vistijd in zitten. En nu ik ook nog eens coach ben en ook daar zeker veel tijd in zal steken, is er voor al dat andere nog even geen plaats!" Wij hebben Yvon Jaspers al benaderd voor een nieuw programma 'Sportvisser zoekt Vrouw', maar zij gaf aan het voorlopig nog te druk te hebben met haar razend populaire zoekwerk in de polder. Maar, wie weet!
Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide