Spookhuis behekst door katvis

3479
29 dec 2007

In de Chinese provincie GuangXi is een spookhuis bevrijd van zijn kwelgeesten. De spookachtige geluiden die bewoners al een tiental jaar de stuipen op het lijf joegen, bleken afkomstig te zijn van een bende katvissen.

Die waren daar in 1995 via de wc in de riolering gesukkeld, schrijft Sina News. Katvissen Twee pientere broers kochten het vijf verdiepingen tellende huis voor amper 4.400 euro, gingen op zoek naar de spoken en haalden een tiental katvissen boven. Twee vissen wogen zeker vijf kilo, de rest ongeveer de helft. Eten De vissen waren in 1995 in de riolering gesprongen toen de toenmalige bewoner zijn eten, een emmer katvissen, even in de badkamer liet staan. Twee exemplaren verkozen de wc-pot boven de kookpot, en stichtten er blijkbaar een gezinnetje. Waarde Zonder katvis is het huis nu zo'n 90.500 euro waard.

Bron: demorgen.be

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide