VIS TV 2008: Ed en Marco reizen door Nederland

3784
21 dec 2007

Vanaf zondag 20 januari 2008 kun je weer genieten van de derde serie van VIS TV de Missie, en wel om 10.00 uur. Net als in de vorige twee seizoenen krijgen Ed en Marco iedere aflevering een nieuwe opdracht. Ook nu ligt de lat vaak weer hoog en zullen beide heren alles uit de kast moeten halen om de missies te volbrengen.

Ed en Marco reizen van Groningen tot in Zuid Limburg om hun missies te volbrengen.

Voor De Missie III wordt er daarbij heel wat afgereisd: aan het einde van iedere visopdracht krijgen de presentatoren via een draadloze internetverbinding te horen waar ze de volgende keer heen moeten. Ze reizen daarbij van Groningen tot Zeeland en van Noord Holland tot Limburg en krijgen nauwelijks rust. Hierdoor kunnen ze zich nauwelijks voorbereiden op wat er te wachten staat en moeten ze regelmatig vissen op onbekend zoet én zout water.

Aangezien de beloning voor het succesvol afronden van de missies (er mogen er in totaal weer twee mislukken) dit jaar zeer groot is, is de spanning tijdens de opnames vaak om te snijden. Kijken dus. Wat: VIS TV de Missie deel III Wanneer: vanaf zondag 20 januari Hoe laat: 10.00 uur Waar: op RTL-7 Heb je de nieuwste DVD van VIS TV De Missie deel II nog niet? Bestel 'm hier!

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide