Muzikale wedstrijd in 8e missie VIS TV

6136
03 aug 2007

In de al weer achtste missie van Vis TV De Missie, komende zondag 5 augustus op RTL-7, krijgen Ed Stoop en Marco Kraal de opdracht om ieder minstens drie vissoorten uit de Oude Gracht in het centrum van Utrecht te toveren.

Geen stek waar je normaalgesproken met een hengel relaxed gaat zitten. Maar, of dat nog niet genoeg is, wordt deze eerste echte visbattle tussen Ed en Marco ook nog eens muzikaal opgeluisterd door de Utrechtse bands Sneakerfreak en Solo. Beide claimen namelijk als eerste en enige echte vismuziek te hebben gemaakt. Muziek waar de vis in de Domstad bovendien beter van gaat bijten. Ed vist zijn wedstrijd met hulp van Sneakerfreak terwijl Marco zijn aas onder de zoete klanken van Solo in de gracht laat zakken. Vangen beiden hun drie vissoorten dan is de missie sowieso geslaagd, terwijl degene met de meeste vis meteen ook diens begeleidingsband doet winnen. En terwijl de muzikanten spelen, de regen gestaag neerdaalt en Normaal-voorman Bennie Jolink de wedstrijdleiding op zich neemt , vissen Ed en Marco met hun vaste stokken dat de stukken er vanaf vliegen. Of de missie wordt volbracht en welke band wint moet je aanstaande zondag zelf maar gaan zien.

Bekijk hier alvast de trailer van deze aflevering. Vis TV de Missie wordt mogelijk gemaakt door Sportvisserij Nederland. De serie loopt nog tot en met zondag 2 september. Steeds kun je kijken op zondagmorgen van 10.00 tot 10.30 uur op RTL-7. Volgende week zondag ( 12 augustus) moeten Ed en Marco een metersnoek vangen.
Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide