Deze week Vis TV in karperstad Amsterdam

7539
13 jul 2007

Deze zomer is het populaire hengelsportprogramma Vis TV De Missie op herhaling. Komende zondag 15 juli vissen Ed Stoop en Marco Kraal in onze hoofdstad op karper.

Zij hebben de opdracht er samen één van minstens 10 kilo te vangen. Het water is de beroemde Sloterplas en hulp krijgt ons tweetal van de hoofdstedelijke karperpikeurs Piet Vogel en Coen Koops. Voor de nacht wordt een compleet tentenkamp opgezet, maar pas bij het eerste ochtendgloren en na een koude nacht meldt de eerste karper zich. Zou het 'm zijn?

De herhalingen van Vis TV De Missie zijn steeds te zien van 10.00 tot 10.30 uur op RTL-7 en lopen nog tot zondag 2 september. Van de 11 missies moeten er 9 slagen. In dat geval mogen Ed en Marco namelijk in de twaalfde en laatste aflevering naar een buitenlandse visbestemming.

Vis TV De Missie wordt mogelijk gemaakt door Sportvisserij Nederland in Bilthoven. Voor meer info over het programma kunt u hier terecht of op de internetsite http://www.vistv.nl/

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.