WK Dames Zoetwaterhengelen in Spanje

5932
02 apr 2007

Van 19 tot 27 augustus vindt in Toledo, Spanje het 14e Wereldkampioenschap Zoetwaterhengelen voor Dames plaats.

Sportvisserij Nederland neemt in 2007 voor de eerste keer deel aan dit WK, aangezien mede door de Topcompetitie een zestal uitstekende damesvissers voor het voetlicht is getreden. De ploeg werd op de VISMA, vergezeld door VIS-TV presentatoren Ed en Marco, officieel gepresenteerd. klik op de foto voor een grotere afbeelding Hoofsponsoren van het damesteam van Sportvisserij Nederland zijn en . Beide firma's zullen de ploeg voorzien van topmateriaal en de benodigde assistentie.

De ploeg bestaande uit: Ingeborg Audenaerd (24) Anouk v.d. Belt (15) Melissa Bisschop (16) Sandra Claessen (16) Anja Groot (18) Jessica Vos (15) zal onder leiding van coaches Martin v.d. Aa, André Claessen en Jan van Schendel er alles aan doen om tot een goed resultaat te komen. Gevist wordt in het Castrejón kanaal in Toledo, waarbij van 20 t/m 24 augustus de training plaatsvindt, terwijl op 25 en 26 augustus de officiële wedstrijden worden gehouden. De wedstrijden vinden plaats van 10.30 - 13.30 uur, met voorafgaande 1½ voorbereidingstijd incl. 5 minuten zwaar voeren. Op 26 augustus vindt om 18.30 uur de bekendmaking van de resultaten plaats, waarna aansluitend voor deelnemers en genodigden een afscheidsbanket met prijsuitreiking wordt gehouden. Mocht u in augustus in de buurt van Toledo uw vakantie houden, stellen de dames het ten zeerste op prijs indien u hen aan wilt moedigen.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.