Visplanner live, plan je visdag!

6851
29 mrt 2007

Op 29 maart 2007 is de nieuwe Visplanner gelanceerd. De nieuwe Visplanner is ontwikkeld in samenwerking met Locatienet, bekend van o.a. de website Routenet.nl.

Met de Visplanner kan iedere sportvisser, volledig gebaseerd op zijn/haar eigen specifieke wensen en voorwaarden, een visdag plannen in heel Nederland. Door een zeer breed scala aan keuzemogelijkheden en verbeterede navigatie is de nieuwe Visplanner sterk verbeterd en gebruiksvriendelijker dan de vorige versie. Met de Visplanner kun je zoeken en/of filteren op vissoort, type viswater, benodigde visdocumenten, diverse voorzieningen en overnachtingsmogelijkheden. Met voorzieningen wordt bedoeld: trailerhellingen, vissteigers, aangepaste vissteigers, forelvisvijvers, derde verkooplocaties (postkantoren, hengelsportzaken, etc.) en zo meer. Ook de routeplanner naar de visstek ontbreekt uiteraard niet. Hieronder vind je enkele voorbeeldschermen van de Visplanner. Maar direct de Visplanner zelf bekijken kan natuurlijk ook!
Makkelijk navigeren op de kaart van NL Visstekken worden getoond als je verder 'inzoomt'
Meer informatie opvragen met je muis Diverse zoekmogelijkheden via 'Uitgebreid zoeken'
Meer informatie over de visstek ... of een charterlocatie bijvoorbeeld!
Ga direct naar de Visplanner!
Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.