Vissen op tong in vijfde missie VIS TV

7012
12 feb 2008

Voor hun vijfde missie van Vis TV op Reis, komende zondag 17 februari om 10.00 uur op RTL-7, reizen de presentatoren Ed Stoop en Marco Kraal naar het zonnige Zeeland om op tong te vissen.

Domburg is vermaard om zijn tongvangsten en op het strand achter de golfbaan worden de hengels opgetuigd. Vooral rond de koppen van de lange paalhoofden zijn tongen te vangen. Maar, niet eerder dan wanneer de duisternis valt. Slechts een enkel minibotje weet nog bij daglicht het aas van ons tweetal te vinden, maar verder is het rustig, erg rustig. Als de gaslamp wordt ontstoken en de toplichtjes op de hengels zijn gezet, kan het avontuur eindelijk beginnen. Tenminste; als de 'scheefsmoelen' willen bijten.

Vis TV wordt mogelijk gemaakt door Sportvisserij Nederland en is nog tot en met 13 april en steeds op zondagmorgen van 10.00 tot 10.30 uur te zien op RTL-7 Elke eerstvolgende zaterdagmiddag volgt de herhaling. Voor meer informatie, klik hier.

LET OP! De uitzending van zondag 23 maart schuift i.v.m. met de F-1 van Maleisië één week op, dus naar zondag 30 maart. De herhalingen van Vis TV de Missie staan voor de zomermaanden gepland voor de periode 8 juni t/m 24 augustus en weer op zondagmorgen op RTL-7

Er zijn geen gerelateerde berichten.
Labels

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide