Vuurdoop - Black Minnow

17 jul 2014

De Black Minnow zou wel eens de hit van het zeebaarsseizoen 2014 kunnen worden. Deze shad van het Franse Fiiish heeft zijn sporen de afgelopen jaren al verdiend bij zeebaarsvissers door heel Europa. De bijzonder soepele en weedless Black Minnow heeft alles in zich om ook bij ons een succesnummer te worden.

De Black Minnow is geen doorsnee shad. Dat zie je direct aan de gelikte uitstraling en mooie verpakking. Maar ook de constructie van dit kunstaas is niet alledaags. Zo zit de haak niet in de loodkop gegoten, maar wordt deze via een speciaal systeem met de jighead verbonden. Dit zorgt ervoor dat de haak veel bewegingsruimte heeft, wat de actie van de shad ten goede komt. Die laatste is bovendien gemaakt van bijzonder soepel materiaal, zodat de zwembeweging van het kunstaas bijzonder realistisch is.

Klik hier voor het hele artikel. (PDF)

-> meer Vuurdopen

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide