Training Lobby Lokaal

Wil je invloed hebben op het beleid in jouw gemeente, maar weet je niet waar je moet beginnen? In deze speciaal op hengelsportverenigingen gerichte lobbytraining van de Stichting Lobby Lokaal in samenwerking met Sportvisserij Nederland leer je de basis voor je lokale belangenbehartiging aan de hand van praktische hengelsportvoorbeelden.

We leggen uit wat de gemeente doet, hoe de gemeente werkt en hoe je daar als hengelsportvereniging invloed op kunt uitoefenen. Naast een introductie in lokaal lobbyen leer je je belang als hengelsportvereniging te omschrijven en de verschillende mogelijkheden om de maatschappelijke zichtbaarheid en jouw belangen te versterken bij één van jouw belangrijkste partners.

Deze lobbytraining is gratis en geschikt voor alle bestuurders van hengelsportverenigingen. Aanmelden voor één van de trainingen kan via het onderstaande aanmeldformulier. 

De trainingen worden gehouden van 19:30 uur (inloop vanaf 19:00) tot uiterlijk 22:30 uur op:
  • Donderdag 12 maart in het clubgebouw van THC Rivierenland, Zuiderhavenweg 12 in Tiel

Deze data worden de komende weken aangevuld met nieuwe locaties door heel Nederland.

Programma in het kort:

19:00 uur: Inloop met koffie, thee en cake

19:30 uur: Introductie 

20:00 uur: Aan de slag in werkgroepjes (2 x 45 min)

                   a.identiteit en belangenanalyse
                   b.lobbystrategie en lobbyboodschap

21:30 uur: In gesprek met een raadslid uit de regio

22:00 uur: AfrondingInschrijfformulier Training Lobby lokaal


Verenigingsgegevens


Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide