Vrijwilligers bedankt!

Zonder vrijwilligers geen jeugdactiviteiten

Het jaar 2020 zal ons bijblijven als een bijzonder jaar. De planning was dat er veel sportvisserij-activiteiten met jeugd zouden plaatsvinden, maar helaas hebben we door het coronavirus de meeste activiteiten moet afzeggen. Helaas zijn er ook maar een handjevol vislessen op basisscholen gegeven. Allemaal logisch, want we zijn ontzettend blij met onze vrijwilligers en willen jullie zo min mogelijk aan het gevaar van een coronabesmetting blootstellen.

Sportvissen is enorm populair

Hier en daar hebben verenigingen en federaties toch wat kunnen ondernemen en ook de landelijke ZomerVISkaravaan is in aangepaste vorm door het land getrokken. Er was veel animo én media-aandacht voor deze activiteiten, want juist dit jaar bleek het sportvissen enorm populair. Het was druk aan de waterkant en er zijn maar liefst 100.000 meer VISpassen uitgegeven dan vorig jaar!Samen maken we van 2021 een succes

De toename van het aantal sportvissers vraagt om extra begeleiding en in het komende jaar doen we daarom weer graag een beroep op jullie. Met een beetje geluk kunnen verenigingen, federaties en Sportvisserij Nederland weer allerlei activiteiten organiseren, en dat is alleen maar mogelijk met jullie hulp. Samen hebben we de taak om kinderen goed te leren vissen en op een verantwoorde manier te leren omgaan met vis en de natuur. Samen maken we van 2021 een geslaagd jaar!

Hartelijk dank voor jullie inzet, namens de federaties en Sportvisserij Nederland. In de onderstaande video spreken de jeugdmedewerkers van de federaties en Sportvisserij Nederland een dankwoord uit.


Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide