lezingen en workshops over Biologie van vissen

Een goede hengelsportvereniging biedt haar leden naast goed viswater met een aantrekkelijke visstand ook een aantrekkelijk verenigingsleven met leuke en interessante activiteiten aan. Je kunt als hengelsportvereniging bijvoorbeeld workshops, lezingen of clinics organiseren. Je kunt dit zelf doen, maar ook samen met een hengelsportzaak, een bekende hengelsporter, (een afdeling van) de KSN, Snoekstudiegroep (SNB) of de Vereniging van Nederlandse Vliegvissers (VNV).

Op deze pagina vind je een overzicht van personen die een interessante presentatie of workshop kunnen verzorgen over de biologie van vissen.

Je kunt als hengelsportvereniging met één of meer van deze personen contact opnemen door op de contactgegevens van de betreffende persoon te klikken. Sportvisserij Nederland is niet verantwoordelijk voor de inhoud of kwaliteit van de lezingen, workhops e.d. van deze personen.

(Houd je zelf lezingen, presentaties of workshops en wil je in onderstaand overzicht worden opgenomen? --> Meld je dan aan via deze link.)


CATEGORIE: BIOLOGIE VAN VISSEN

 

NAAM

CONTACT

ONDERWERP

WEBSITE

REFERENTIE

 

 

Niels Brevé

Korte lezingen (max 20 min.):

1. Haaien & roggen van de Noordzee

2. Atlantische steur terug in de Rijn? 

3. Vismigratie en duurzame energie

4. Haring (van biologie tot consumptie)

Sportvisserij Nederland
Gerwin Gerlach

1. Biologie van snoek

2. Biologie van karper

3. Biologie van brasem

4. Biologie van blankvoorn

Sportvisserij Nederland

Gerard de Laak

1. Biologie van steur

2. Biologie van elft
Sportvisserij Nederland


Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide