lezingen en workshops: overige presentaties

Een goede hengelsportvereniging biedt haar leden naast goed viswater met een aantrekkelijke visstand ook een aantrekkelijk verenigingsleven met leuke en interessante activiteiten aan. Je kunt als hengelsportvereniging bijvoorbeeld workshops, lezingen of clinics organiseren. Je kunt dit zelf doen, maar ook samen met een hengelsportzaak, een bekende hengelsporter, (een afdeling van) de KSN, Snoekstudiegroep (SNB) of de Vereniging van Nederlandse Vliegvissers (VNV).

Op deze pagina vind je een overzicht van personen die een interessante presentatie of workshop kunnen verzorgen over diverse onderwerpen, zoals het besturen van een hengelsportvereniging, het gebruik van dieptemeters bij het viswaterbeheer, vismigratieonderzoek, etc.

Je kunt als hengelsportvereniging met één of meer van deze personen contact opnemen door op de contactgegevens van de betreffende persoon te klikken. Sportvisserij Nederland is niet verantwoordelijk voor de inhoud of kwaliteit van de lezingen, workhops e.d. van deze personen.

(Houd je zelf lezingen, presentaties of workshops en wil je in onderstaand overzicht worden opgenomen? --> Meld je dan aan via deze link.)


CATEGORIE: OVERIGE PRESENTATIES

 

 

CONTACT

ONDERWERP

WEBSITE

 

 

Pieter Beelen

* Werken in de hengelsport

 

Michel Hollaar

* Een jaar van een hengelsportbestuurder

Anjo Hoogendoorn

* Handhaving Visserijwetgeving

Gerard de Laak

1. Visserijkundige onderzoeken, Praktisch Viswaterbeheer...,

2. Vismigratie incl zenderonderzoek,

3. Waterkrachtcentrale problematiek,

4. Gebruik van fishfinders, structure scan, dieptekaarten in het viswaterbeheer


Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide