lezingen en workshops over vissen in het buitenland

Een goede hengelsportvereniging biedt haar leden naast goed viswater met een aantrekkelijke visstand ook een aantrekkelijk verenigingsleven met leuke en interessante activiteiten aan. Je kunt als hengelsportvereniging bijvoorbeeld workshops, lezingen of clinics organiseren. Je kunt dit zelf doen, maar ook samen met een hengelsportzaak, een bekende hengelsporter, (een afdeling van) de KSN, Snoekstudiegroep (SNB) of de Vereniging van Nederlandse Vliegvissers (VNV).

Op deze pagina vind je een overzicht van personen die een interessante presentatie of workshop kunnen verzorgen over vissen in het buitenland.

Je kunt als hengelsportvereniging met één of meer van deze personen contact opnemen door op de contactgegevens van de betreffende persoon te klikken. Sportvisserij Nederland is niet verantwoordelijk voor de inhoud of kwaliteit van de lezingen, workhops e.d. van deze personen.

(Houd je zelf lezingen, presentaties of workshops en wil je in onderstaand overzicht worden opgenomen? --> Meld je dan aan via deze link.)


CATEGORIE: VISSEN IN HET BUITENLAND 

 

 

CONTACT

ONDERWERP

WEBSITE

 

Pieter Beelen

* Soortenjagen:
- vissen op zoveel mogelijk verschillende vissoorten over de hele wereld

Rudy van Duijnhoven

Vliegvissen in Nederland en diverse Europese landen

 

 

Arnout Terlouw

1. Avontuurlijk vissen op meerval

2. Een jaar vissen - keuzes maken!

3. Avontuurlijk vissen

4. Met kunstaas op exotische rovers

5. Amazone rovers

 Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide