lezingen en workshops over het vissen op karper

Een goede hengelsportvereniging biedt haar leden naast goed viswater met een aantrekkelijke visstand ook een aantrekkelijk verenigingsleven met leuke en interessante activiteiten aan. Je kunt als hengelsportvereniging bijvoorbeeld workshops, lezingen of clinics organiseren. Je kunt dit zelf doen, maar ook samen met een hengelsportzaak, een bekende hengelsporter, (een afdeling van) de KSN, Snoekstudiegroep (SNB) of de Vereniging van Nederlandse Vliegvissers (VNV).

Op deze pagina vind je een overzicht van personen die een interessante presentatie of workshop kunnen verzorgen over het vissen op karper.

Je kunt als hengelsportvereniging met één of meer van deze personen contact opnemen door op de contactgegevens van de betreffende persoon te klikken. Sportvisserij Nederland is niet verantwoordelijk voor de inhoud of kwaliteit van de lezingen, workhops e.d. van deze personen.

(Houd je zelf lezingen, presentaties of workshops en wil je in onderstaand overzicht worden opgenomen? --> Meld je dan aan via deze link.)


 


CATEGORIE: VISSEN OP KARPER


NAAM

 

CONTACT


ONDERWERP

WEBSITE 

 

 


1. Vissen op karper in zandwinplassen

2. Karperbeheer vroeger en nu

 

Gerwin Gerlach

1. Specimen hunting - op jacht naar grote brasem, zeelt, graskarper e.d.

2. Struinen op karper en graskarper

3. Een jaar vissen - keuzes maken!

4. Avontuurlijk vissen


Arnout Terlouw


Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide