lezingen en workshops over het vissen op roofvis

Een goede hengelsportvereniging biedt haar leden naast goed viswater met een aantrekkelijke visstand ook een aantrekkelijk verenigingsleven met leuke en interessante activiteiten aan. Je kunt als hengelsportvereniging bijvoorbeeld workshops, lezingen of clinics organiseren. Je kunt dit zelf doen, maar ook samen met een hengelsportzaak, een bekende hengelsporter, (een afdeling van) de KSN, Snoekstudiegroep (SNB) of de Vereniging van Nederlandse Vliegvissers (VNV).

Op deze pagina vind je een overzicht van personen die een interessante presentatie of workshop kunnen verzorgen over het vissen op roofvis.

Je kunt als hengelsportvereniging met één of meer van deze personen contact opnemen door op de contactgegevens van de betreffende persoon te klikken. Sportvisserij Nederland is niet verantwoordelijk voor de inhoud of kwaliteit van de lezingen, workhops e.d. van deze personen.

(Houd je zelf lezingen, presentaties of workshops en wil je in onderstaand overzicht worden opgenomen? --> Meld je dan aan via deze link.)


CATEGORIE: VISSEN OP ROOFVIS

 NAAM

 

CONTACT

ONDERWERP

WEBSITE

 

 

Ingmar Boersma

- trollen op snoek (welke hengel, molen/reel, aas, techniek)

- nut en noodzaak van het inhuren van een visgids

- vissen in de omgeving van Zwolle:
   * verschillende watertypen, 
   * diverse visserijen

Lezingen over:

- vliegvissen op roofvis

Rudy van Duijnhoven

Snoekstudiegroep
Nederland-België

Door het SNB Promotieteam (35 leden door heel Nederland) kunnen wij lezingen en workshops op alle gebieden van de roofvisserij laten verzorgen. Denk aan:

1. jeugd praktijkdagen, theorie, vislessen, demo's etc.,

2. poldervissen,

3. bootvissen,

4. specifieke technieken etc.

Arnout Terlouw

1. Specimen hunting - op jacht naar grote brasems, zeelt, graskarper e.d.

2. Avontuurlijk vissen op meerval

3. Een jaar vissen - keuzes maken!

4. Avontuurlijk vissen

5. Met kunstaas op exotische rovers

6. Amazone rovers

7. Vissen met oppervlakte kunstaas - verslavend!

 

 

 Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide