lezingen en workshops over het vissen op witvis

Een goede hengelsportvereniging biedt haar leden naast goed viswater met een aantrekkelijke visstand ook een aantrekkelijk verenigingsleven met leuke en interessante activiteiten aan. Je kunt als hengelsportvereniging bijvoorbeeld workshops, lezingen of clinics organiseren. Je kunt dit zelf doen, maar ook samen met een hengelsportzaak, een bekende hengelsporter, (een afdeling van) de KSN, Snoekstudiegroep (SNB) of de Vereniging van Nederlandse Vliegvissers (VNV).

Op deze pagina vind je een overzicht van personen die een interessante presentatie of workshop kunnen verzorgen over het vissen op witvis.

Je kunt als hengelsportvereniging met één of meer van deze personen contact opnemen door op de contactgegevens van de betreffende persoon te klikken. Sportvisserij Nederland is niet verantwoordelijk voor de inhoud of kwaliteit van de lezingen, workhops e.d. van deze personen.

(Houd je zelf lezingen, presentaties of workshops en wil je in onderstaand overzicht worden opgenomen? --> Meld je dan aan via deze link.)


CATEGORIE: VISSEN OP WITVIS

 

 

CONTACT

ONDERWERP

WEBSITE

 

 

Ingmar Boersma

- nut en noodzaak van het inhuren van een visgids

- vissen in de omgeving van Zwolle:
* verschillende watertypen,
* diverse visserijen

1. Specimen hunting - op jacht naar grote brasems, zeelt, graskarper e.d.

2. Een jaar vissen - keuzes maken!

3. Avontuurlijk vissen

 Arnout Terlouw

 
Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide