HSV Service

Eerste cursus wedstrijd controleur

6183
13 feb 2008

In Gilze is op 12 februari de eerste van een nieuwe reeks cursussen "Wedstrijdcontroleur" door Sportvisserij Nederland gegeven. Tweeëntwintig deelnemers uit het Zuidwesten des lands kwamen hun kennis en kunde op het gebied van de wedstrijdvisserij uitdiepen.

Er werd ingegaan op reglementen, wetten en visherkenning, maar ook praktijksituaties kwamen aan de orde. Zo werden verschillende scenario's bij de weging nagespeeld en werden lastige casussen besproken waarbij de juiste beslissing niet altijd even makkelijk te bepalen was.

Een primeur was dat er fragmenten van de nieuwe DVD over Wedstrijdvissen werden getoond. Deze film, die vandaag van de pers rolt, laat zien hoe een wedstrijd verloopt en wat de rol van de controleur daarbij is. Daarnaast bevat de film informatie over het wedstrijdvissen in het algemeen en staat er een hoofdstuk met vistips van Ed Stoop op.

De komende weken wordt de cursus nog gegeven in Deventer, Heerenveen en Bilthoven. In totaal hebben zich momenteel ruim 100 personen opgegeven. Onder de knop "Cursussen" op deze website vindt u de data en kunt u zich nog opgeven.
Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide